Aventuri în cinci.ro

Dragii noștri,

Ne face mare plăcere să vă invităm la un mega festival de aventură pentru întreaga familie, aici în Cluj!

Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APĂ, PĂMÂNT și FOC, plus unul ”bonus”, SUFLET, se reunesc, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani.

Pentru că faceți parte din comunitatea Familii Aventuriere, ne bucurăm să vă oferim acces la ELEMENTUM, un festival ”în ritmul familiei”, cu 30% DISCOUNT!

Folosiți codul de reducere de aici pentru biletele din Pachetul Familia (acces general 3 zile pentru 2 adulți și un copil, cu camping inclus). Reducerea de 30% este din prețul final al Pachetului Familia, care după data de 1 iunie va fi de 195 lei.

Începând de la al doilea copil, trebuie achiziționat bilet suplimentar, ce costă 35 lei și include accesul la festival de vineri până duminica, dar și camping. Copiii cu vârsta de până la 2 ani au gratuitate.

Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi, din România.

Bine de știut: Camparea se face cu cortul propriu. Vom fi dispinibile toalete, dușuri, coffee point, charging point, dar și zonă de relaxare. Pentru rulote se poate asigura acces, dar nu și racordarea la curent și canalizare.

Credem în puterea timpului petrecut în natură de a ne aduce împreună, iar organizatorii ne promit tuturor membrilor familiei momente de relaxare, distracție și conexiune!Aventuri in cinci Festival Elementum 2019Un eveniment pentru familii aventuriere recomandat de Aventuri în cinci.ro