SĂ FACEM
CUNOȘTINȚĂ!

POVESTEA

Noi suntem Andreea și Stelian, părinții a doi copii minunați: Mara și Andrei! Împreună cu Ollie, beagle-ul nostru zăpăcit, facem o gașcă plină de aventuri, pe care te invităm să le urmărești pe blog-ul nostru cu idei pline de inspirație pentru familiile aventuriere.

Povestea familiei noastre începe în 2006, pe vremea când lucram împreună la primul nostru loc de muncă. Nu a fost dragoste la prima vedere, din contră! Dar viața are felul ei de a așeza lucrurile cum știe ea mai bine, iar la scurt timp după ce fiecare a luat-o pe drumul lui, ceva ne-a făcut să ne mai dăm o șansă, și de atât am avut nevoie!

Aventuri in cinci Fotografii de Craciun 2019
Aventuri in cinci Road trip cu copiii prin Anglia si Scotia

BLOGUL

În cei peste 14 ani împreună, am reușit să adunăm experiențe minunate cât pentru 14 bloguri, așa că ne-am gândit că ar fi păcat să nu le scriem undeva pentru ca timpul să nu treacă peste amintiri, iar copiii noștri să poată să vadă cum și-au trăit viața alături de noi.

Ne bucurăm să te avem alături în aventurile noastre în cinci și îți mulțumim că ne citești!

Idei pentru experiențe memorabile

Blogul familiilor aventuriere

sursă de informații

Împărtășim inspirație pentru toți ce iubesc aventura în natură: fie la munte, fie la mare, fie prin orașe din țară sau de pe meleaguri străine, important e să ne simțim bine împreună, în familie!

comunitate cu aceleași valori

Împreună cu cititorii noștri, creeăm pe blog și pe grup o mică “enciclopedie” de idei care să ne scoată din rutina zilnică și să creeze momente memorabile de conexiune între toți ai casei.

Aventura familiei tale poate continua în deplină siguranță în casa pe roți! De la noi poți închiria rulota (chiar și mașina pentru tractat) și apoi tot ce rămâne de făcut e să alegeți destinația următoare și locul de campare!