Aventuri în cinci.ro

Știiiiu că sunt subiectivă când zic asta, dar nu-i așa că e cea mai frumoasă felicitare de Crăciun cu noi toți cinci împreună? Da? Da? Am știu eu! Hai să vă povestesc despre ea!

Prietena mea Laura Măhăleanu este un ilustrator minunat, care creează personaje atât de drăguțe, încât eu personal nu știu care îmi place mai mult, le-aș vrea pe toate printate pe pereții din camera copiilor sau pe rochițele Marei, ori pe șalvarii lui Andrei. Aruncați o privire pe pagina ei de facebook și vă veți convinge singuri.

Aventuri in cinci Felicitare de Craciun TA DA magical prints

Am rugat-o să ne deseneze și nouă felicitarea de Crăciun, iar rezultatul a fost pe măsură! Suntem atât de încântați de ce a ieșit, pentru că simt că ne reprezintă în totalitate (da, părul meu e mai lung decât îl am acum, dar e lungimea la care visez de atât de multă vreme, încât nici nu am vrut să îl modifice!).

Aventuri in cinci Felicitarea noastra de Craciun

Printurile Laurei le găsiți pe pagina Ta-da, unde Laura are o mulțime de felicitări: de Crăciun, de aniversări, de urări de bine, de toate anotimpurile, de botez, de cununie sau nuntă. Dacă vă plac și vouă, să știti că le găsiți în 20 de librării din rețeaua Cărturești și în rețeaua Nobila Casa.

Crăciun fericit, cu zile tihnite vă dorim! Vă urăm ceea ce ne dorim și nouă: să fim sereni și pozitivi, plini de energie pentru noi și noi aventuri, dar mai presus de toate – multă sănătate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *