Din momentul  în care devenim părinți, ceva se schimbă în dinamica relației de cuplu: uităm să fim parteneri și focusul se mută pe a fi părinți, dialogurile se transformă în comunicări de taskuri, ne simțim izolați și de multe ori neînțeleși.

În timp, multe cupluri pierd pasiunea dintre ei  de dinainte de copii, iar flacăra iubirii se stinge încet, chiar fără ca aceștia să își dea seama.

M-am bucurat când am aflat că prietenele mele de la Holo au demarat un proiect unic pe piața românească, creat pentru a aduce psihologia mai aproape de comunitate și de membrii acesteia.

Ele vor organiza un eveniment dedicat cuplurilor ce caută să înțeleagă pattern-ul după care funcționează relațiile și cum pot crea conectare emoțională în deplină siguranță, empatie și pasiune alături de partener.

Workshopul Primește iubirea pe care ți-o dorești va avea loc pe 28 – 29 octombrie la West City Hotel din Cluj-Napoca și se bucură de sprijinul Paginii de psihologie.

Aventuri in cinci Primeste iubirea ce o doresti

Evenimentul se adresează celor care:

  • doresc să depășească provocările întâlnite în relația cu partenerul de viață
  • caută să își soluționeze conflictele învățând să asculte, fără a deveni reactiv
  • vor să ofere un exemplu de relație copiilor, și totodată un mediu propice pentru traiul întregii familii.

Workshop-ul interactiv pentru cupluri o aduce în România pe specialistul internațional Imago Rebecca Sears, care profesează în domeniul psihoterapiei de peste 30 de ani și este unui dintre formatorii seniori ai Institutului Relațional Imago Internațional și reprezentantă a Centrului Imago din Washington. Din 2016, Rebecca Sears a demarat, în parteneriat cu Pagina de Psihologie, primul program de certificare clinică în Terapia Imago din țara noastră.

Modelul relațional Imago este o formă de psihoterapie relațională construită pe dialogul Imago, care se centrează pe descoperirea și conștientizarea aspectelor inconștiente ale relației, pe identificarea rădăcinii conflictelor dintr-o relație, și pe crearea unei baze de siguranță emoțională, vitală pentru ambii parteneri. 

La final, avem o veste bună pentru voi: cititorii blogului Aventuri in cinci care se înscriu la workshop beneficiază de 10% discount la achiziționarea unui bilet (prețul standard e de 450$ / cuplu)! Să fie cu folos!