Aventuri în cinci.ro

În timpul vacanței tihnite de la Șura Dacilor, ne-am hotărât pe nepusă masă să mergem la rafting cu copiii! Cumva simțeam că aveam nevoie de puțină aventură în vacanța asta, așa că m-am lăsat în final convinsă să mergem împreună, deși inițial am avut unele rețineri.

Mă gândeam că sunt prea mici copiii, că nu o să se poată ține în permanență de ceva ca să fie în siguranță, aveam temerea că o să cadă în apă și o să se sperie… în fine, ca orice mamă îngrijorată.

După ce am făcut o tură de inspecție prin curtea celor de la Master Adventure, ne-am echipat în costume de izopren, păpuci de apă, cască de protecție și veste de salvare, și am așteptat cuminți să plecăm spre punctul de pornire, din Șuncuiuș.

Hai și tu pe grupul Familii aventuriere!Grupul Familii aventuriere

Drumul până la punctul de start a fost super mișto, pentru că băieții au făcut atmosferă cu muzica dată la volum mare, și cred că tot satul știa că trece camionul cu “nebunii care merg la rafting”!

L-au luat chiar și pe prietenul cu ochi pătat la plimbare 🙂

Odată ce am ajuns, Remus ne-a făcut instructajul și toată lumea a fost ochi și urechi. Andrei și-a dorit tare mult să vâslească și el, așa că a ascultat cu atenție tot ce ne-a spus instructorul.

Las filmarea asta aici, ca să vedeți cât de relaxați au fost copiii!

Ne-am bucurat tare mult că am văzut Cascada Vadu Crișului de aproape, unii mai curajoși au făcut și baie.

Pot să spun cu mâna pe inimă că a fost una din cele mai faine aventuri pe care le-am trăit cu copiii, deși nu a fost nimic primejdios în tura asta. Copiilor le-a plăcut tare mult, deși ne-am mai stropit unii pe alții și nu prea a fost pe placul lor, dar încet-încet învață să se împrietenească cu apa!

Suntem tare nerebădatori pentru următoarea aventură, tot pe apă, despre care o să vă ținem la curent pe facebook și instagram!!