Aventuri în cinci.ro

De aproape o luna de zile am reinceput serviciul dupa o “pauza” de peste 3 ani, timp pe care mi l-am ocupat exclusiv cu familia. Trebuie sa recunosc ca acomodarea la job a fost destul de usoara, in schimb ceea ce s-a schimbat considerabil este nivelul meu de energie. Desi ziua de munca are mai putine ore decat pe vremea cand eram acasa impreuna cu copiii, la final de zi sunt ca o leguma fiarta si mestecata bine-bine si nu mai sunt buna de nimic.

Primul lucru cand ajung acasa e sa ma joc cu copiii. Ne-a fost dor unii de altii si incercam sa recuperam totul intr-un timp cat mai scurt: puii imi cer sa le citesc, sa facem puzzle impreuna, sa desenam, sa modelam plastilina, sa cantam si sa dansam, sa facem… de toate!! De cand e cald pe-afara, de multe ori ma asteapta prin parc la joaca si nu reusim sa intram in casa decat aproape pe inserate.

Nu e de mirare ca sunt unele momente in care nu reusim sa ne conectam, pentru ca simtim presiunea timpului: ne raman putine ore de petrecut impreuna si de multe ori treburile casnice devin urgente, asa ca reusim sa facem tot felul de activitati pe fuga, ceea ce ne creeaza frustrari tuturor.

Cum toate lucrurile din viata se leaga intre ele, am aflat de curand de evenimentul Parinti si Copii sub presiunea Timpului, despre care gasiti informatii in bannerul de mai jos.

Aventuri in cinci Parinti si copii sub presiunea timpului

Seminarul abordeaza tocmai modalitatile prin care putem rupe cercul vicios al neconectarii intre membrii familiei, cu ajutorul instrumentelor educarii parentale prin reconectare si promite ca ne va invata cum putem sa ne ajutam copiii si cum putem ne imbunatatii viata de familie, aflata sub presiunea timpului, cu ajutorul urmatoarelor instrumente:

  • Timpul special – de la 5 la 20 de minute de timp magic, in care copilul are parte de 100% din atentia parintelui. Ii va aduce mesajul „ma simt vazut, auzit, iubit, sunt important”.
  • Ascultarea prin joc – alaturati-va copiilor in jocul lor. Cel mai bine veti invata sa vorbiti aceeasi limba cu ei cand va veti alatura lumii lor.

De fapt, acest seminar este un preambul al cursului Parenting prin Conectare, un curs mai complex de sase saptamani, centrat in jurul ideii de timp – de conectare si de deconectare, cu ajutorul instrumentelor Hand in Hand Parenting.

Atat seminarul, cat si cursul sunt tinute de Gina Nastasa, cu peste 10 ani de experienta in antreprenoriat si unul dintre putinii instructori acreditati Hand in Hand Parenting din tara. Ea isi propune sa ajute parintii sa descopere ce se afla in spatele comportamentului copiilor nostri, ce inseamna sa fim conectati cu copiii nostri, dar si cum se produce deconectarea, toate acestea cu ajutorul instrumentelor de conectare: timpul special, ascultarea emotiilor, limitele, ascultarea prin joc.

Avem o surpriza pentru cei care doresc sa participe la viitorul curs Parenting prin conectare: cei care se inscriu prin codul de inscriere “aventuriincinci” beneficiaza de o reducere de 10% din costul total de 400 de lei la plata integrala sau din suma de 480 de lei la plata in doua transe.

Ne vedem cu drag la seminarul din data de 31 martie, de la ora 18:00, la Biblioteca Octavian Goga din Cluj-Napoca, unde abia astept sa o ascult pe Gina Nastasa vorbind despre conectare si deconectare in viata de familie, primim cu drag sfaturi bune despre cum sa ne facem viata mai usoara in permanenta lupta cu timpul!