Aventuri în cinci.ro

Acum aproape doi ani, pe vremea când tocmai aflasem că sunt însărcinată cu Andrei, am primit o propunere tare interesantă de la Nora Chiș, fotografa cu care am făcut câteva ședințe foto de familie și cu care am făcut imediat clic. Nora e singura cu care am făcut muuulte ședințe foto, așa că putem spune că a devenit fotograful familiei noastre!

Propunerea a fost ca să facem împreună o ședință foto per anotimp timp de un an, în care să documentăm sarcina și apariția în familie a noului membru, Andrei. Am făcut primele trei sesiuni, însă pe cea de iarnă nu am apucat să o facem, pentru că anul trecut a fost foarte puțină zăpadă, iar în plus de asta nu am reușit nicicum să ne sincronizam programele, fiind ambele familii cu bebeluși mici (Nora este și ea mamică de doi copii minunați).

Așa că a rămas ca ultima sesiune, cea de iarnă, să o facem acum, când am avut zăpadă din belșug. Iar ceea ce a ieșit… ne-a fermecat pe toși! Suntem absolut îndrăgostiți de cadrele pe care Nora le-a surprins, mi se pare că stilul ei s-a rafinat foarte mult în ultimul an, se vede că a evoluat foarte mult.

Cu greu am reușit să fac o selecție din toate pozele pe care le-am primit, daaaar iată ce a ieșit! Sperăm să mai prindem vreme bună la zăpada anul ăsta, pentru că se pare că le-a plăcut copiilor mai mult decât ne-am așteptat! La final, toți am fost înghețați, dar extrem de fericiți și recunoscători pentru șansa de a petrece timp minunat împreună, la o nouă aventură în zăpadă în formula completă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *