Aventuri în cinci.ro

Salut!
Noi suntem Andreea si Stelian, parintii a doi copii minunati: Mara si Andrei! Impreuna cu Ollie, beagle-ul nostru zapacit, facem o gasca plina de aventuri, pe care te invitam sa le urmaresti aici, pe blog, in noul nostru coltisor cu amintiri.

Povestea noastra incepe acum 10 ani, pe vremea cand lucram impreuna la primul nostru loc de munca. Nu a fost dragoste la prima vedere, din contra! Dar viata are felul ei de a aseza lucrurile cum stie ea mai bine, iar la scurt timp dupa ce fiecare a luat-o pe drumul lui, ceva ne-a facut sa ne mai dam o sansa, si de atat am avut nevoie! Primul care ni s-a alaturat a fost Ollie, beagle-ul nostru de 7 ani, apoi a urmat fata visurilor noastre, Mara, care are acum 2 ani si 8 luni, iar cel care a intregit echipa a fost Andrei, baiatul nostru minunat care are acum 10 luni.

In 10 ani impreuna am reusit sa adunam experiente minunate cat pentru 10 bloguri, asa ca ne-am gandit ca ar fi pacat sa nu le scriem undeva pentru ca timpul sa nu treaca peste amintiri, iar copiii nostri sa poata sa vada cum si-au trait viata alaturi de noi.

Ne bucuram sa te avem alaturi in aventurile noastre in cinci si iti multumim ca ne citesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *