fbpx

Despre blog

Salut!

Noi suntem Andreea și Stelian, părinții a doi copii minunați: Mara și Andrei! Împreună cu Ollie, beagle-ul nostru zăpăcit, facem o gașcă plină de aventuri, pe care te invităm să le urmărești aici, pe blog, în noul nostru colțisor cu amintiri.

Povestea noastră

Povestea noastră începe acum 10 ani, pe vremea când lucram împreună la primul nostru loc de muncă. Nu a fost dragoste la prima vedere, din contră! Dar viața are felul ei de a așeza lucrurile cum știe ea mai bine, iar la scurt timp după ce fiecare a luat-o pe drumul lui, ceva ne-a făcut să ne mai dăm o șansă, și de atât am avut nevoie!

Primul care ni s-a alăturat a fost Ollie, beagle-ul nostru de 7 ani. Apoi a urmat fata visurilor noastre, Mara, care are acum 2 ani și 8 luni. Cel care a întregit echipa a fost Andrei, băiatul nostru minunat care are acum 10 luni.

Blogul nostru

În 10 ani împreună am reușit să adunăm experiențe minunate cât pentru 10 bloguri, așa că ne-am gândit că ar fi păcat să nu le scriem undeva pentru ca timpul să nu treacă peste amintiri, iar copiii noștri să poată să vadă cum și-au trăit viața alături de noi.

Ne bucurăm să te avem alături în aventurile noastre în cinci și îți mulțumim că ne citești!

09/05/2016

Facebook Comments