Salut!

Noi suntem Andreea și Stelian, părinții a doi copii minunați: Mara și Andrei! Împreună cu Ollie, beagle-ul nostru zăpăcit, facem o gașcă plină de aventuri, pe care te invităm să le urmărești pe blog-ul nostru cu idei pline de inspirație pentru familiile aventuriere.

Povestea noastră

Povestea familiei noastre începe în 2006, pe vremea când lucram împreună la primul nostru loc de muncă. Nu a fost dragoste la prima vedere, din contră! Dar viața are felul ei de a așeza lucrurile cum știe ea mai bine, iar la scurt timp după ce fiecare a luat-o pe drumul lui, ceva ne-a făcut să ne mai dăm o șansă, și de atât am avut nevoie!

Primul care ni s-a alăturat a fost Ollie, beagle-ul nostru aventurier. Apoi a urmat fata visurilor noastre, Mara, iar cel care a întregit echipa a fost Andrei, băiatul nostru minunat.

Blogul nostru

În cei peste 14 ani împreună, am reușit să adunăm experiențe minunate cât pentru 14 bloguri, așa că ne-am gândit că ar fi păcat să nu le scriem undeva pentru ca timpul să nu treacă peste amintiri, iar copiii noștri să poată să vadă cum și-au trăit viața alături de noi.

Ne bucurăm să te avem alături în aventurile noastre în cinci și îți mulțumim că ne citești!