Aventuri în cinci.ro

Acum 10 ani, ne-am hotărât să ne acordăm o șansă împreună. De atunci am trecut prin muuulte peripeții și aventuri împreună, fapt ce ne-a făcut să credem că putem trece prin viață mult mai ușor și mai frumos împreună ❤

Acum 4 ani, am spus un mare DA! în fața familiilor și a prietenilor noștri, și am sărbătorit cum am știut noi mai bine. Anul acesta suntem în formulă nouă majoritatea din noi: unii dintre noi cu copii, alții asteptând copii, alții bucurându-se de viața în doi ca soț și soție.

Ziua de 18 august are dintotdeauna o însemnătate mare pentru noi. Data nunții noastre coincide în mod intenționat cu aniversarea a 6 ani petrecuți împreună. Am ales să sărbătorim acest moment împreună cu cei mai dragi nouă – familia, prietenii, cunoștințele noastre.

10 ani – pare o viață întreagă petrecută împreună, timp în care am trecut prin momente frumoase, trăiri unice și experiențe care ne-au făcut să învățăm în fiecare zi unul despre altul. Suntem hotărâți să învățăm din greșelile noastre și ale celor apropiați nouă și să fim împreună mai buni.

Tot ce ne dorim este ca viața împreună să fie o experiență intensă, de care să ne aducem aminte cu drag când le vom povesti nepoțeilor noștri despre cum s-au cunoscut bunicul și bunica: dragostea apare acolo unde te aștepți mai puțin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *