Aventuri în cinci.ro

În sfârșit, mi-am făcut curaj și am editat primul meu video cap-coadă! Avem atââât de multe filmări pe care le “uitam” de obicei în arhiva noastră, pur și simplu pentru că nu mi-am dat niciodată interesul să le așez frumos într-un clip scurt…

Așa că acum mă bucur să vă arăt primul filmuleț de familie, cu aventura noastră din weekend, la schi pe pârtia Buscat din Muntele Băișorii, la aproximativ 50 km distanță de Cluj-Napoca.

Mi-a fost tare dor de colinele din Muntele Băișorii! Drumul e în lucru și se circulă cam greu dinspre Cluj pe varianta Vlaha – Săvădisla – Muntele Băișorii. Vă recomandăm în schimb ruta Făget – Ciurila – Filea de jos – Filea de sus – Săcel – Băișoara – Muntele Băișorii, drumul a fost asfaltat recent și doar o porțiune de cam 2 km între Filea de Sus și Săcel este drum pietruit și cilindrat.

Deși planul inițial era să facem un traseu prin zăpadă aici, până la urma a învins pofta de schi, așa că iată-ne din nou pe pârtie.

Și de data asta copiii au fost super încântați să schieze și să se joace în zăpadă! Mai ales Mara, care a prins mult mai mult curaj și a avansat tare mult de la prima lecție de schi, de la sfârșitul anului trecut, de pe pârtia de la Cavnic. De data asta, a trecut de la pârtia pentru copii și a schiat doar pe pârtia albastră!!

Hai și tu pe grupul Familii aventuriere!Grupul Familii aventuriere

L-am avut cu noi și pe Ollie, beagle-ul nostru zăpăcit, care a rezistat eroic la frig și s-a jucat cu noi pe pârtia de săniuțe.

Ne-a plăcut tare mult ieșirea asta, deși a fost scurtă, a reușit să ne umple de o stare foarte faină de bine. Cred că foarte mult i se datorează entuziasmului meu pentru reușita Marei, care îmi dă speranțe că, în curând, vom trece la următorul nivel și vom schia împreună pe toate pârtiile!

***