Aventuri în cinci.ro

Într-o călduroasă duminică de septembrie, am hotărât de dimineață să facem o drumeție pe biciclete și să testez bicicleta nou cumpărată. Am mers cu mașina până în satul Feleacu, la doar 7 km distanță de Cluj, am parcat mașina lângă Observatorul Astronomic și de acolo am pornit-o pe biciclete spre Sălicea, pe la Casele Micești.

După ce am montat scaunele de biciclete pentru copii, am pornit la drum, sperând ca drumul pietruit să fie mai bun, cu mai puține hopuri. Vă recomand să aveți biciclete cu suspensie, face mare diferență!

Copiilor le-a plăcut pe biciclete, am întâlnit pe drum câteva văcuțe la păscut și am găsit zmeura proaspăt culeasă și pere foarte bune la un localnic din Casele Micești.

Pentru că era deja foarte cald, ne-am oprit la Adrenalin Park, parcul de aventură din pădurea din apropierea Caselor Micești. Este un loc foarte plăcut, ferit de soarele puternic, unde copii s-au distrat de minune.

Aventuri in cinci Plimbarea pe biciclete la Adrenalin Park Cluj 01

Mara a parcurs câteva din traseele de copii cu încredere și a fost foarte bucuroasă când s-a dat pe tiroliană, traseu pe care a vrut să îl repetam de câteva ori.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DYMJm3HH2jI]

Aventuri in cinci Plimbarea pe biciclete la Adrenalin Park Cluj 02

La amiază am pornit pe biciclete înapoi spre Feleacu, unde am lăsat mașina, ca să ajungem acasă pentru somnul de amiază al copiilor.

A fost o plimbare scurtă și reușită, dar pentru că am stat mai mult decât am anticipat la Adrenalin Park, copii au adormit pe mașină, înainte de a ajunge acasă. Data viitoare pornim mai de dimineață 🙂