Aventuri în cinci.ro

Vreau sa va povestesc despre un proiect foarte frumos si educativ pe care Mister Nicu il pregateste pentru copiii nostri si pentru care are nevoie de ajutorul nostru. Este vorba de Studioul calator, un concept inovator, cu doua componente – (rulota) studioul mobil  si platforma online, ce vor crea contexte multiple de a sustine educatia copiilor:

1.  Studioul mobil este o rulota care va fi transformata intr-un studio de inregistrare, care va ajunge in diverse zone ale tarii pentru a inregistra cantece interpretate in principal de copii, dar si profesori sau chiar parinti, si va fi elementul principal al unor proiecte educative create si derulate in cadrul unor gradinite si scoli.

2. Platforma online www.muzica-educativa.ro va fi creata pentru ca persoanele care au tangenta cu educatia copiilor si a tinerilor sa aiba acces facil la muzica de calitate si adaptata acestei categorii de varsta si va contine cantecele imprimate in studio, negative si fise de activitate pe baza textului melodiilor, la care vor avea acces gratuit educatori, profesori, parinti, copii.

Mister Nicu povesteste despre acest plan maret in filmuletul de mai jos:

Dupa cum stiti, oamenii frumosi atrag alti oameni frumosi dupa ei, asa ca prietenii nostri de la Ce le citim copiilor s-au alaturat acestui demers minunat si impreuna vor crea un raft pentru carti in acest exceptional spatiu pe care Mister Nicu il are in suflet si in minte.

“Mister Nicu este un lider cercetas, un om care de 20 de ani lucreaza cu copiii, face muzica si aduce bucurie. De 20 de ani, imbina voluntariatul cu profesia. Ideile lui si modul de a le aplica determina invatarea cu drag si cu o bucurie imensa. Muzica lui chiar e altfel, e un act educativ si o inimaginabila sursa de inspiratie, miscare si implicare. Copiii il iubesc pe Mister Nicu. Proiectul sau este cu adevarat educativ si merita sustinut. Iar, dincolo de muzica, cartile donate vor calatori in rulota sa prin toata Romania.”, ne povesteste Bianca Mereuta, fondatoarea grupului Ce le citim copiilor.

Mister Nicu si Bianca Mereuta in fata Studioului calator. Foto: Tudor Bartas

Dar, pentru ca “Studioul calator” sa porneasca din loc mai e nevoie ca in 6 zile sa se adune 6705 lei. Va invit sa va alaturati si voi acestui proiect si sa donati aici: http://crestemidei.ro/studioulcalator. Suma minima este de 10 lei si poate fi platita direct de pe card.

“Doar impreuna putem sa facem ca rulota cu muzica, carte si bucurie pentru copii sa plece de la Cluj spre Transilvania si mai apoi spre intreaga Romanie. Rulota va fi peste tot, la orase, la sate, acolo unde este asteptata. Acum e nevoie de fapte, nu de like-uri. Romania are nevoie de fapte!”, ne indeamna Bianca Mereuta.

Va rugam sa le povestiti si voi familiei si prietenilor vostri despre acest minunat proiect si sa il sustineti cu orice suma considerati ca puteti, donand direct de pe card aici: https://tinyurl.com/studioulcalator.