Aventuri în cinci.ro

Dupa minunata sesiune foto Mommy & me pe care am facut-o de ziua mamei cu Nora Chiș în studio, am vrut neapărat ca și Steli să aibă parte de amintiri la fel de frumoase precum avem eu și copiii. Așa că Nora a venit cu ideea de a face o ședință foto de ziua tatălui, care se sărbătorește la noi în fiecare an în a doua duminică a lunii mai, așadar anul acesta a fost în 14 mai.

Deși întâlnirea programată pentru sesiunea Daddy & me a tot fost amânată din cauza ploilor, iar în ziua în care în sfârșit urma să facem pozele cu Nora, noi eram puțin tensionați din cauza unor mici frecușuri prin care trecem ocazional ca în orice familie, până la urmă soarele a ieșit pe cer, la propriu și la figurat!

Am avut parte de o după-masă caldă, cu lumină plăcută, iar râsetele copiilor au fost rețeta perfectă pentru a detensiona orice față încrispată. Pluuus toate lalelele alea minunat colorate, parcă pictate, care ne îmbiau să le sorbim din priviri!

Vă las cu amintirile dragi pe care le-am primit de la draga noastră Nora, căreia îi mulțumim a mia oară pentru răbdarea cu care lucrează cu noi de fiecare dată și pentru cuvintele ei calde pe care le-a știut spune atunci când aveam mai mare nevoie de ele.

 

 

 

 

 

 

 

 

La final, ședința foto Daddy & me s-a tranformat într-o sesiune foto de familie, pentru că ne-am dorit tare mult să recreeăm un cadru special pe care îl aveam de acum 2 ani, când am anunțat sarcina cu Andrei în proiectului foto cu Anotimpurile.