Aventuri în cinci.ro

Mamici clujene, vi se pregateste un eveniment mi-nu-nat! Daca perioada de maternitate in care v-ati dedicat in intregime puilor iubiti a trezit in voi o dorinta imensa de a schimba ceva in viata voastra profesionala, pentru a-i putea fi aproape copilului pentru cat mai mult timp, atunci acest eveniment va este dedicat.
Conferinta motivationala M.A.M.A. (Mothers are mere astonishing) va avea loc in data de 24 noiembrie 2016 la sediul Camerei de Comert si Industrie din Cluj, incepand cu ora 17:00, sub egida asociatiei Happy Moms. La aceasta conferinta vor participa nume relevante al antreprenoriatului mamicesc, asa cum sunt:
  • Ioana Chicet-Macoveiciuc – blogger, www.printesaurbana.ro;
  • Aurelia Cristea – deputat;
  • Cristiana Pogacean – campioana alpinism;
  • Geanina Simion – managing partner Progressive Advertising;
  • Ruxandra Colhon – producator TV;
  • Dana Vaida, medic ginecolog;
  • Olga Vuscan – fotograf.

Organizatorii ne promit o prima editie in care se va discuta despre cum se obtine succesul, ce efort presupune echilibrul si cat si cum ne implicam in comunitate, iar cu aceasta ocazie se doreste si lansarea Clubului Business Moms Cluj.

Marea surpriza a evenimentului va fi sesiunea privata de autografe pe care Ioana Chicet Macoveiciuc – Printesa urbana o va sustine pentru lansarea romanului “Miercuri, respiram” in AVANPREMIERA in Cluj, incepand cu ora 16.00. Ora de autografe este valabila doar pentru participantele la conferinta, asa ca fiti sigure ca va rezervati din timp locul la eveniment si prindeti un exemplar semnat de autoare. (Pssst, Ioana mi-a marturisit ca sunt mari sanse ca si a doua carte a ei pentru copii, “Mami, e gata?“, sa iasa din tipar pana la acest eveniment, asa ca s-ar putea sa avem doua lansari de carte! Tineti pumnii stransi!!)

Printesa urbana la Conferinta MAMA
Asociatia Happy Moms este castigatoare in competitia “Idei din Tara lui Andrei” cu proiectul Business Mom si are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a mamelor, copiilor si familiei in general. Business Mom este aflat deja la a doua editie, fiind un proiect care sprijina cu training, mentorat si promovare mamele singure sau care au renuntat la serviciu in scopul de a deveni antreprenor, si a generat deja 10 afaceri in crestere in interval de 2 ani.
La celelate editii ale conferintelor motivationale M.A.M.A., care au avut loc la Brasov si Sibiu au participat peste 200 femei, au vorbit 20 speakeri, femei cunoscute din media brasoveana, sibiana si bucuresteana, fondurile stranse fiind utilizate pentru proiectele Asociatiei Happy Moms:
  • Business Mom – scoala antreprenoriala pentru mame singure sau care au renuntat la locul de munca;
  • Incubator de talente – vizand dezvoltarea spiritului antreprenorial al copiilor talentați din familii defavorizate.

Biletul cu early booking costa 50 de lei pana la 14 noiembrie, apoi din 15 noiembrie va fi 70 de lei, si se achita in contul Asociatiei Happy Moms.

Pentru cititorii blogului avem o surpriza: folosind codul “aventuriincinci” aveti o reducere de 10% din taxa de inscriere, deci veti plati 45 lei pana in 14 noiembrie si apoi 63 lei incepand cu 15 noiembrie. Gasiti mai jos datele pentru plata:

Cont: RO71BTRLRONCRT0252540401 (RON) deschis la Banca Transilvania
Beneficiar: Asociatia Happy Moms
CIF: 33230839
Detalii plata: aventuriincinci 

Abia astept sa ne vedem la Conferinta M.A.M.A.!