Aventuri în cinci.ro

Duminica trecuta ne-am colorat zambetele intr-o alergare lejera de 5 km, in cea mai vesela si mai frumoasa cursa in care nimeni nu castiga nimic, decat o imensa bucurie de a trai colorat!

Prima oara cand am participat la Color Run, acum 3 ani, Mara era micuta, avea vreo 5-6 luni si am vrut sa o ferim de praf, asa ca a ramas cuminte la pieptul lui tati, iar ei m-au incurajat de pe margine!

Anul trecut, am luat-o si pe ea si tare mult i-a placut, iar Andrei a ramas cu bunica Nana si s-a bucurat cand ne-a vazut pe toti colorati la final.

Color Run 2014

Color Run 2016

De data asta ne-am hotarat sa ne distram in formula completa, asa ca i-am luat pe amandoi copiii la alergat! Mara in special a fost tare entuziasmata si pe drum catre Piata Unirii ii anunta pe toti trecatorii ca noi mergem “la prafuri, la Color Run!“.

In timpul cursei, i-am purtat pe amandoi calare pe umeri, iar la trecerea prin portile cu prafuri colorate ii dadeam jos sau ii tineam in brate. Voluntarii cursei au fost tare draguti si nu le-au aruncat praf pe fata, ci doar pe picioare, asa ca am ramas destul de curatei fata de editiile trecute.

La linia de finis, toata lumea a fost super fericita: unii datorita atmosferei absolut minunate a cursei, altii datorita oboselii si a prafului ce ne-a inundat toti porii.

Color Run 2017

Copiii au fost incantati in mod special de medaliile si sucurile primite la final, pe care le-au baut dintr-o rasuflare! Am dansat apoi si ne-am pozat si ne-am distrat pe cinste, pana la celebrul nor de praf, care a sosit mai repede decat ne-am asteptat si ne-a luat prin suprindere…

Dupa ce ne-am curatat praful intrat in nari, ochi si gura, am pornit incet spre casa, cu promisiunea ca si la anul vom reveni, iar atunci poate il vom lua si pe Ollie!

Mai jos vedeti cateva imagini cu norul colorat, cel mai asteptat moment de dupa alergare:

https://www.facebook.com/TheColorRunRO/videos/1332681930148147/