fbpx

Terase cu loc de joaca in Cluj

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Millenium Gilau

Dupa documentarea facuta pentru primul articol, cel cu localurile din Cluj cu loc de joaca pentru copii in interior, am ramas cu senzatia placuta ca odata ce va veni vremea buna vom avea mult mai multe optiuni pentru iesirile cu copii la terase, unde acestia sa se joace in voie in spatii special amenajate pentru ei.

Dar, surpriza! Se pare ca unele dintre restaurantele care aveau loc de joaca pentru copii au renuntat la acest spatiu, spre dezamagirea noastra (de ex. Samsara Foodhouse, Casa TIFF, Club Italia).

Gasiti, asadar, lista actualizata cu terasele din Cluj si imprejurimi care au loc de joaca special amenajat pentru copii in exterior:

Silva Faget – am ramas surprinsa de locatia asta, putin cam ascunsa si necunoscuta noua pana de curand! Linistea de aici e atat de binevenita, iar copiii au o gradina frumoasa si imensa la dispozitie pentru a se juca in voie. Locatia ar mai necesita unele renovari, iar locul de joaca e destul de sumar (exista o hinta, un balansoar si o groapa de nisip), dar macar e curat si ingrijit, iar gradina cu pomii infloriti e splendida!

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Silva Faget

Toledo – i-am vizitat intr-o zi ploioasa de vara, cand copiii nu au putut profita de spatiul lor de joaca. Toate jucariile sunt din plastic, cateva din ele erau cam dezmembrate, insa cu siguranta le ofera piticilor clipe de distractie si fac mai usoare clipele de asteptare a mancarii.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Toledo

Livada – o terasa luminoasa si spatioasa, foarte cochet aranjata, cu un spatiu de joaca pentru copii cu tobogan si panou de catarare, numai bune pentru ca picii sa isi consume energia. Ne-a placut la ei pentru ca au mai multe scaune pentru copii, ceea ce ajuta foarte mult la servirea mancarii.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Livada

Roata Faget – ultima data cand i-am vizitat, spatiul lor de joaca arata cam neingrijit, dar am inteles ca de atunci s-a renovat intreaga terasa (a trecut ceva timp de la ultima iesire la ei, cred ca in jur de un an). Zona de joaca e de fapt o mare groapa de nisip cu multe jucarii din plastic si un tobogan cu hinta.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Roata Faget

Millenium – restaurantul a fost recent renovat, ocazie cu care au deschis si un foarte dragut parc de joaca pentru copii, cu hinte si tobogan si balansoare pe arc. Localul are avantajul unui spatiu verde foarte mare, unde copiii se pot juca in voie cu mingea sau pot aduna floricele. Vestea buna e ca proprietarii planuiesc sa faca un loc de joaca pentru copii si in interiorul restaurantului – de tinut minte pentru zilele cand vremea nu ne permite sa ne petrecem timpul pe-afara!

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Millenium Gilau

Indigo – v-am spus deja ca e unul din localurile noastre preferate, unde mancarea e minunata, personalul foarte amabil si prompt, iar maaaarele lor avantaj: au loc de joaca atat in interior, cat si in exterior. Terasa e acoperita si destul de racoroasa pe timp de vara, iar copiii se pot juca in voie peste tot, patronul chiar l-a luat pe Andrei la plimbare prin bucatarie, spre incatarea lui! Ambele spatii pentru copii sunt asigurate de jucariile educative de la Ludy.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Indigo_2

La Mesteceni – terasa lor are marele avantaj ca dispune de doua spatii de joaca: unul sus, la terasa, unde copiii se pot legana in hinta, sau jos la piscina, unde locul de joaca este mult mai generos, cu tobogan si hinta si groapa de nisip. Singurul dezavantaj pentru locatia de langa piscina este ca toti copiii trebuie in permanenta supravegheatide catre un adult, deoarece piscina este plina cu apa.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj La Mesteceni_2

Casa Zanelor – au o gradina generoasa cu tot felul de pomi fructiferi si mult spatiu verde unde copiii pot alerga in voie, iar pentru joaca au o groapa de nisip cu jucarii si o trambulina, unde puii isi pot petrece timpul in voie. E o alegere tare buna pentru petrecerea unei dupa-mase placute intr-o zi torida de vara.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Casa Zanelor

Casa dinainte – este unul din localurile unde mergem cu drag, au loc de joaca si in interior (sala de joaca pentru copii), si in exterior (doua tobogane si doua hinte), o gradina draguta cu terasa mica unde se poate manca, totul curat si foarte dragut aranjat, iar mancarea e chiar buna.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Casa dinainte

Colin’s – sunt putin sceptica in a recomanda acum aceasta terasa cu loc de joaca pentru copii, deoarece spatiul destinat copiilor este lasat in paragina de mult timp. Am primit in schimb promisiunea ca, de indata ce se va deschide toata terasa, vor reamenaja si locul cu nisip si jucarii pentru copii, asa ca speram sa revenim in curand la ei!

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Colins

Adrenalin Park – am mai scris pe blog despre iesirea noastra la parcul de aventura unde copiilor le-a placut foarte mult. E o locatie minunata in mijlocul padurii, cu trasee de aventura atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. In plus de restaurantul din interior, au o terasa unde se poate servi mancare in weekend, au chiar si meniu pentru copii si scaun de masa pentru acestia. Copiii se pot juca in mini-parculetul cu hinta, tobogan si groapa de nisip, spatiul fiind imprejmuit pentru siguranta copiilor.

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Adrenalin Park

Elgandi – am descoperit intamplator localul acesta dupa un picnic pe valea Stolnei, o zona care a fost tare frumoasa pana de curand (acum e devastata dupa ce au fost taiati copaci din padure si trasi prin zona de picnic, care a luat o cu totul alta infatisare). Restaurantul este chiar la marginea drumului, inainte de intrarea in satul Stolna, insa e ferit de trafic, iar spatiul de joaca pentru copii e imprejmuit de un gard din rachita. Pe langa jucariile din imagine, am descoperit si o casuta din lemn si un bustean pictat. Este cu siguranta un loc unde abia asteptam sa revenim!

Aventuri in cinci Terase cu loc de joaca Cluj Elgandi

Ca de fiecare data, mi-ar placea sa impartasiti cu noi si alte terase din Cluj si imprejurimi, unde copiii au loc de joaca si pe care le recomandati. Sunt convinsa ca vor mai aparea si alte locatii prietenoase cu cei mici, deoarece interesul familiilor pentru astfel de locatii este tot mai mare!

* Toate fotografiile sunt preluate de pe paginile web/facebook ale localurilor, cu exceptia celei de la Silva Faget.

Facebook Comments