fbpx

Plimbarea de duminica pe biciclete

Intr-o duminica calduroasa de septembrie am hotarat de dimineata sa facem o drumetie pe biciclete, si sa testez bicicleta nou cumparata. Am mers cu masina in Feleac la Observatorul Astronomic si de acolo pe biciclete spre Salicea pe la Casele Micesti.
Dupa ce am montat scaunele de biciclete am pornit pe drumul pietruit care speram sa fie mai bun, cu mai putine pietre. Celor care  doresc sa il parcurga le recomand sa aiba biciclete cu suspensie. Copiilor le-a  placut pe biciclete, am intalnit pe drum cateva vacute la pascut si am gasit zmeura proaspat culeasa si pere foarte bune la un localnic din Casele Micesti.
Pentru ca era deja foarte cald ne-am oprit la Adrenalin Park, care este in padure si e mai ferit de soarele puternic. Este un loc foarte placut unde copii s-au distrat de minune.
Mara a parcurs cateva din traseele de copii cu incredere si a fost foarte bucuroasa cand s-a dat pe tiroliana, traseu care a vrut sa il repetam de cateva ori.
La amiaza am pornit pe biciclete inapoi spre Feleac unde am lasat masina ca sa ajungem acasa pentru somnul de amiaza al copiilor. A fost o plimbare reusita, dar pentru ca am stat mai mult decat am anticipat la Adrenalin Park, copii au adormit pe masina inainte de a ajunge acasa. Data viitoare pornim mai de dimineata 🙂
Facebook Comments