fbpx

Minisesiune foto Daddy & me + bonus poze de familie!

Dupa minunata sesiune foto Mommy & me pe care am facut-o de ziua mamei cu Nora Chis in studio, am vrut neaparat ca si Steli sa aiba parte de amintiri la fel de frumoase precum avem eu si copiii. Asa ca Nora a venit cu ideea de a face o sedinta foto de ziua tatalui, care se sarbatoreste la noi in fiecare an in a doua duminica a lunii mai, asadar anul acesta a fost in 14 mai.

Desi intalnirea programata pentru sesiunea Daddy & me a tot fost amanata din cauza ploilor, iar in ziua in care in sfarsit urma sa facem pozele cu Nora, noi eram putin tensionati din cauza unor mici frecusuri prin care trecem ocazional ca in orice familie, pana la urma soarele a iesit pe cer, la propriu si la figurat!

Am avut parte de o dupa-masa calda, cu lumina placuta, iar rasetele copiilor sunt reteta perfecta pentru a detensiona orice fata incrispata. Pluuus toate lalelele alea minunat colorate, parca pictate, care ne imbiau sa le sorbim din priviri!

Va las cu amintirile dragi pe care le-am primit de la draga noastra Nora, careia ii multumim a mia oara pentru rabdarea cu care lucreaza cu noi de fiecare data si pentru cuvintele ei calde pe care le-a stiut spune atunci cand aveam mai mare nevoie de ele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La final, sedinta foto Daddy & me s-a tranformat intr-o sesiune foto de familie, pentru ca ne-am dorit tare mult sa recreeam un cadru special pe care il aveam de acum 2 ani, cand am anuntat venirea lui Andrei in proiectului foto cu Anotimpurile.

   

 

 

Facebook Comments