fbpx

Iarna in formula completa

Aventuri in cinci Iarna in formula completa 54

Acum aproape doi ani, pe vremea cand tocmai aflasem ca sunt insarcinata cu Andrei, am primit o propunere tare interesanta de la Nora Chis, fotografa cu care am facut cateva sedinte foto de familie si cu care am facut imediat clic. Nora e singura cu care am facut muuulte sedinte foto, asa ca putem spune ca a devenit fotograful familiei noastre!

Propunerea a fost ca sa facem impreuna o sedinta foto per anotimp timp de un an, in care sa documentam sarcina si aparitia in familie a noului membru, Andrei. Am facut primele trei sesiuni, insa pe cea de iarna nu am apucat sa o facem, pentru ca anul trecut a fost foarte putina zapada, iar in plus de asta nu am reusit nicicum sa ne sincronizam programele, fiind ambele familii cu bebelusi mici (Nora este si ea mamica de doi copii minunati).

Asa ca a ramas ca ultima sesiune, cea de iarna, sa o facem acum, cand am avut zapada din belsug. Iar ceea ce a iesit… ne-a fermecat pe toti! Suntem absolut indragostiti de cadrele pe care Nora le-a surprins, mi se pare ca stilul ei s-a rafinat foarte mult in ultimul an, se vede ca a evoluat foarte mult.

Cu greu am reusit sa fac o selectie din toate pozele pe care le-am primit, daaaar iata ce a iesit! Speram sa mai prindem vreme buna la zapada anul asta, pentru ca se pare ca le-a placut copiilor mai mult decat ne-am asteptat! La final toti am fost inghetati, dar extrem de fericiti si recunoascatori pentru sansa de a petrece timp minunat impreuna, la o noua aventura in zapada in formula completa!

Facebook Comments