fbpx

Felicitarea noastra de Craciun

Aventuri in cinci Felicitare de Craciun TA DA magical prints

Stiiiiu ca sunt subiectiva cand zic asta, dar nu-i asa ca e cea mai frumoasa felicitare de Craciun cu noi toti cinci impreuna? Da? Da? Am stiu eu! Hai sa va povestesc despre ea!

Prietena mea Laura Mahaleanu este un ilustrator minunat, care creeaza personaje atat de dragute, incat eu personal nu stiu care imi place mai mult, le-as vrea pe toate printate pe peretii din camera copiilor sau pe rochitele Marei ori pe salvarii lui Andrei. Dati o privire pe pagina ei de facebook si va veti convinge singuri.

Aventuri in cinci Felicitare de Craciun TA DA magical prints

Am rugat-o sa ne deseneze si noua felicitarea de Craciun, iar rezultatul a fost pe masura! Suntem atat de incantati de ce a iesit, pentru ca simt ca ne reprezinta in totalitate (da, parul meu e mai lung decat il am acum, dar e lungimea la care visez de atat de multa vreme, incat nici nu am vrut sa il modifice!).

Printurile Laurei le gasiti pe pagina Ta-da!, unde Laura are o multime de felicitari: de Craciun, de aniversari, de urari de bine, de toate anotimpurile, de botez, de cununie sau nunta. Daca va plac si voua, sa stiti ca le gasiti in 20 de librarii din reteaua Carturesti si in reteaua Nobila Casa.

Craciun fericit, cu zile tihnite va dorim! Va uram ceea ce ne dorim si noua: sa fim sereni si pozitivi, plini de energie pentru noi si noi aventuri, dar mai presus decat toate – multa sanatate!

Facebook Comments