fbpx

10 ani impreuna

 Acum 10 ani ne-am hotarat sa ne acordam o sansa impreuna. De atunci am trecut prin muuulte peripetii si aventuri impreuna, fapt ce ne-a facut sa credem ca putem trece prin viata mult mai usor si mai frumos impreuna ❤
Acum 4 ani am spus un mare DA! in fata familiilor si a prietenilor nostri, si am petrecut cum am stiut noi mai bine.

Anul acesta suntem in formula noua majoritatea din noi: unii dintre noi cu copii, altii asteptand copii, altii bucurandu-se de viata in doi ca sot si sotie.

Ziua de 18 august are intotdeauna o insemnatate mare pentru noi. Data nuntii noastre coincide in mod intentionat cu aniversarea a 6 ani petrecuti impreuna. Am ales sa sarbatorim acest moment impreuna cu cei mai dragi noua – familie, prieteni, cunostinte.

10 ani – pare o viata intreaga petrecuta impreuna, timp in care am trecut prin momente frumoase, trairi unice si experiente care ne-au facut sa invatam in fiecare
zi unul despre altul. Suntem hotarati sa invatam din greselile noastre si ale celor apropiati noua si sa fim impreuna mai buni.

Tot ce ne dorim este ca viata impreuna sa fie o experienta intensa, de care sa ne aducem aminte cu drag cand le vom povesti nepoteilor nostri despre cum s-au cunoscut bunicul si bunica: dragostea apare acolo unde te astepti mai putin!

 

Facebook Comments